Assortiment in overzicht:

Rondom de woning - woonbehaaglijkheid

Zowel bij nieuwbouw of renovatie, GUTEX isolatie zorgt overal rond de woning voor een optimale woonbehaaglijkheid: ecologische ETICS-systeem voor de gevel van uw huis, als wandisolatie voor de geventileerde gevelafwerking, als warme dakconstructies of isolatie tussen de dakspanten, al dan niet bijkomende na-isolatie aan de binnenzijde van het dak, als isolatie tussen de verdiepingen en de leidingspouw, als na-isolatie van de buitenmuur aan de binnezijde.
Als contactgeluidisolatie voor de vloer, zowel als geluidsisolerende panelen onder plankenvloer, parket en laminaat.

Producten

Perfectie op alle vlakken: GUTEX isolatiepanelen bestrijken alle te isoleren gebouwonderdelen: van dak tot gemeenschappelijke buiten- en binnenmuren, tussen de dakspanten en plafondconstructies, tot zelfs in de vloer.

Systemen

GUTEX isolatiesystemen reiken voor gevel-, venster-, dak- en binnentoepassingen specifiek ontwikkelde componenten aan. In elk van onze innovatieve oplossingen steekt onze jarenlange opgebouwde know-how als onze jarenlange ervaring met houtisolatieproducten.

Toebehoren

Naast onze veelzijdige inzetbare isolatieproducten stellen wij ook en omvangrijk pakket aan toebehoren te uwer beschikking.

Van nature uit de perfecte isolatie eigenschappen

Meer info