Ideaal

Ideaal

Hier willen we graag ons ondernemingsideaal voorstellen en de voordelen te beschrijven, welke wij als onderneming voor onze klanten, partners en medewerkers dagelijks proberen na te streven.

Wij creëren gezonde en behaaglijke levensruimten voor de mensen – in harmonie met natuur en omgeving.
Wij positioneren ons als specialist in innovatieve product-, systeemoplossing- en marktbenadering. Wij verenigen innovatief denken en nieuwe technologieën met natuurlijke (streekgebonden) nagroeibare grondstoffen tot nieuwe marktgerichte oplossingen. Gekwalificeerde, gemotiveerde medewerkers en partners staan hiervoor garant.
Wij produceren ecologische isolatiematerialen voor de totale bouwschil: gevel, dak, binnen. Als leider in kwaliteit garanderen wij voor al onze producten en diensten gelijkblijvend de hoogste kwaliteit aan grondstoffen, producten en service (certificeringen, attesten, etc.) – gisteren, vandaag en morgen. Met een competent team bieden wij klantgerichte en wetenschappelijk onderbouwde oplossingen, snel, zeer praktijkgericht en direct. Wij produceren enkel en alleen volgens milieuvriendelijke standaarden en maken gebruik van uitsluitend hoogwaardig hout afkomstig van het Zwarte Woud, nagroeibaar en duurzaam bosbeheer.